Produse Producatori Branduri
 

Ce usi de interior prefera romanii

   Usile de interior au design-uri tot mai variate si sunt fabricate in culori si materiale diferite, tocmai pentru a se incadra perfect in ambientul fiecarei case. In acest sens, Hornbach, unul dintre principalii retaileri locali de materiale de constructii si gradinarit, vine in ajutorul romanilor cu sfaturi in ceea ce priveste alegerea usilor potrivite.

   Astfel, in aceasta luna, in magazinele Hornbach au fost amenajate zone dedicate unde specialistii retailerului ofera informatii si sfaturi pentru alegerea si montarea usilor de interior.

   „De obicei, clientii nostri aleg usile in functie de nuantele pe care acestea le au, printre preferatele lor ramanand cele clasice, in culoarea nucului sau a stejarului auriu. Totodata, acestia opteaza si pentru usi in culoarea wenge si decor frasin grafit, acestea din urma cunoscand, in ultima perioada, o cerere in crestere, mai ales ca urmare a tendintei de a folosi tonurile de gri in amenajarile interioare”, a declarat Mugurel - Horia Rusu, Directorul General al Hornbach Romania.

   De asemenea, dupa cum adauga acesta, clientii Hornbach aleg si usi de culoarea frasinului maro, a salcamului, stejarului deschis, alb, sau a fagului.

   In ceea ce priveste design-ul si rezistenta usilor cumparate de romani de la Hornbach, acestea sunt legate de materialele din care sunt fabricate. In mare masura, usile de interior sunt realizate din lemn sau prefabricate din lemn (PAL sau MDF), iar tocurile sunt construite din MDF.

   In plus, in magazinele retailer-ului local de materiale de constructii si gradinarit pot fi gasite si usi masive din brad sau stejar, dar si alte tipuri de usi, mai deosebite, cum sunt cele glisante sau cele duble.

   „In acest moment, clientii nostri gasesc, in fiecare magazin Hornbach, peste 40 de modele de usi, insumand peste 700 de bucati per locatie. Mai mult decat atat, pentru cei interesati, avem si un program de comenzi speciale de usi de interior, in aceasta oferta regasindu-se alte zeci de modele”, a explicat Mugurel - Horia Rusu.

   Acesta a adaugat ca, atat inainte, cat si dupa achizitia usilor, este nevoie sa se apeleze si la o echipa de montaj, responsabila cu luarea masuratorilor, oferirea de sfaturi privind eventualele retusuri care trebuie facute, dar si cu instalarea efectiva.

   Cum sa iti faci sera la tine acasa

   In luna ianuarie, Hornbach ofera romanilor si sfaturi de amenajare a serelor. Astfel, retailerul a amenajat in fiecare locatie a sa si o zona speciala unde clientii pot afla cum pot avea plante si legume proaspete chiar si in sezonul rece.

   „Pentru cultivarea usoara a legumelor in sera, trebuie luate in seama o serie de aspecte, precum alegerea unui loc calduros si luminos, dar care sa nu fie chiar in lumina directa a soarelui. De asemenea, trebuie sa se foloseasca pamant pentru insamantare sarac in nutrienti, care sa provina dintr-un sol temperat si care sa detina o structura flexibila”, a aratat Directorul General al Hornbach Romania.

   Semintele plantelor si legumelor care se cultiva nu trebuie puse direct pe corpurile de incalzire, iar temperatura ideala de germinare trebuie cuprinsa intre 17 – 22 de grade.

   Dupa cum adauga reprezentantul Hornbach Romania, exista cativa pasi simpli care trebuie facuti pentru o semanare corecta in sera. Initial, vasul pentru semanare se umple 2/3 cu pamant, apoi se imprastie semintele si se acopera, din nou, cu pamant, care trebuie udat, cel mai bine, cu apa de ploaie calduta si statuta. In dreptul fiecarei plante se noteaza denumirea pe care o are si ziua in care a fost semanata si, in final, se acopera cu folie si se aeriseste zilnic, de doua ori.

   Demonstratii practice despre cum se poate amenaja propria sera vor avea loc pe parcursul lunii ianuarie in magazinele Hornbach din Bucuresti, Brasov si Timisoara.
 
 
 
 

____________________
Despre Hornbach Romania

Grupul Hornbach, fondat in 1877, este o afacere de familie si se numara printre liderii de pe piata magazinelor de materiale de constructii si gradinarit din Europa.

Cotata la Bursa din Frankfurt inca din 1987, compania activeaza in 9 tari europene (Germania, Austria, Olanda, Luxemburg, Elvetia, Cehia, Slovacia, Suedia si Romania), operand 137 magazine.

In Romania, Hornbach a deschis primul magazin in 2007, iar in acest moment detine trei magazine in Bucuresti (Berceni, Militari si Balotesti), unul in Brasov si unul in Timisoara.
Sursa: Hornbach [08-01-2013]
Agralim


Mestesuguri

Mestesuguri

Tendinte

Tendinte

Descopera

Descopera
Follow Us
  • Facebook
  • Follow @Sporulcasei
  • Google+
  • RSS
Newsletter
Nume:
Email: