Blocurile de zidarie BCA, folosite pentru amenajarea gradinii culturale SoLemn

Blocurile de zidarie BCA au fost folosite intr-un mod ingenios de catre designerii Anca Fetcu si Cristina Curelea, alaturi de echipa de demonstratori YTONG, pentru a crea o atmosfera care a fermecat arhitectii, designerii si oamenii de cultura care au trecut pragul Gradinii SoLemn, de pe strada Stirbei Voda 138, Bucuresti.

Solemn02

Solemn01



Intrarea in gradina, zidul „tesatura” si corpurile de iluminat in forma unor copaci minimalisti poarta semnatura Anca Fetcu, designer remarcat la nivel international in cadrul manifestarilor de profil, asa cum este Targul de Design de la Milano, Fuori Salone sau New Designers Show, Londra.

Oitele GnotyLambs, conceptul si dezvoltarea gradinii SoLemn ii apartin Cristinei Curelea. De altfel, atelierul de creatie al Cristinei, ce poarta acelasi nume, in care artista creeaza obiecte de design, este o prelungire “inhouse” a gradinii culturale.

Solemn04

Solemn05 Solemn06 Solemn07 Solemn08

“Am transformat un spatiu abandonat, insalubru, pierdut, intr-un spatiu cultural atasat atelierului. Am redat practic orasului un loc care si-a atins potentialul si am primit deja o multime de idei de proiecte, propuneri de colaborare si parteneriat, care vor face din SoLemn un “open green space” al Bucurestiului pe care consider ca il meritam” a povestit Cristina Curelea.

Solemn03 Solemn11 Solemn12 Solemn10

Gradina culturala SoLemn este un spatiu destinat expozitiilor de arta, serilor de improvizatie, lansarilor de carte, pieselor de teatru, teatrului de papusi si expozitiilor.

Copaci din elemente de zidarie si led-uri, tabureti sub forma de oite stilizate, un perete cu “zale” si o intrare spectaculoasa, ce propune o iluzie optica, toate intr-o culoare alba luminoasa, marca YTONG, vor putea fi admirate intr-o scenografie cu totul speciala, care te duce cu gandul la o alta stare, propice creativitatii si ideilor pe care Cristina Curelea le aduce la viata.

 

 

 

 

 

Solemn13

Solemn14

Vezi Produsele recomandate

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.